SNACKBAR 'T HOEKJE ERMELO

SNACKBAR 'T HOEKJE ERMELO Al meer dan 40 jaar een begrip in Ermelo!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1355 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar 't hoekje Ermelo. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 13:15 Wederom uitstekend.
8 aug 2022 om 22:05 Voor zo snel mogelijk was 60 min wel wat lang. Achteraf gezien had ik beter zelf op kunnen halen.
8 aug 2022 om 20:43 De ijsjes duurde al 50 min dan komt nog op dat jullie tussen de 30 a 40 min telaat waren ijs was heel erg gesmolten ik bestel hier nooit meer
22 jul 2022 om 20:00 Ja bezorgtijd is natuurlijk logisch op vrijdagavond. Dus geen commentaar
19 jul 2022 om 20:08 Ondanks de enorme hitte, weer geweldige service
8 jul 2022 om 20:32 Mijn bestelling kwam niet toen belde ik toen was er een fout in het in het systeem was toen als goed makker kreeg ik 2 milkshake banaan ik vond dit heel super van het hoekje !!
1 jul 2022 om 20:16 Allemaal prima
24 jun 2022 om 23:58 Heerlijk gegeten
17 jun 2022 om 21:51 Top zoals altijd !
31 mei 2022 om 16:34 Altijd top!
28 mei 2022 om 9:37 Super eten
27 mei 2022 om 7:45 Bezorgtijd was 45 minuten na afgesproken tijd. Dat was een tegenvaller! Patat was ook aardig afgekoeld.